Skip to main content
Patulin

Patulin LC-MS/MS Analiz Kiti

Patulin, esas olarak elma ve elma ürünlerinde bulunan bir mikotoksindir ve elma suyu için en önemli kalite kriterlerinden biri haline gelmiştir.

Patulin için Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından gıda maddelerinde 50 µg / L (ppb) olarak izin verilen maksimum konsantrasyon belirlenmiştir.

Kit Özellikleri

İmmünoaffinite HPLC Kolonu ekstraksiyonuna ihtiyaç duymayan numune hazırlık aşaması temel adımlarla, kolay numune hazırlama olanağı.

Kısa çalışma süresi.

Parametreler

Patulin

Numune Türü

Elma Suyu ve Elma Püresi

Numune Hazırlama

Elma Suyu

  • Aşama 1
    Cam santrifüj tüpüne 1 ml elma suyu pipetlenir.
  • Aşama 2
    3 ml Reaktif-1 eklenir, 5 saniye vortekslenir.
  • Aşama 3
    0.45 µm RC filtreden süzülerek doğrudan sisteme enjekte edilir.

Numune Hazırlama

Elma Püresi

  • Aşama 1
    50 ml’lik bir falkon tüpüne 1 g elma püresi tartılır.
  • Aşama 2
    4 ml Reaktif-1 eklenir, 15 saniye vortekslenir.
  • Aşama 3
    0.45 µm RC filtreden süzülerek doğrudan sisteme enjekte edilir.

KROMATOGRAM

METOT PERFORMANS

Matris

LOQ (ppb) 6460 QQQ

Doğruluk (%) 6460 QQQ

Tekrarlanabilirlik (%RSD) 6460 QQQ

Doğrusallık (R2) 6460 QQQ

           Elma Suyu

10

102.9

4.18

0.998

Kütle Spektrometrisi ile Kromatografi Birlikteliğinin Klinik Tanıya Taşınması
Ürünler
İletişim

İletişime geçmek için iletişim formunu doldurun. Bize mail info@jasem.com.tr veya +902165720200 telefon numarasından iletişime geçiniz.